Stratfield in Zwolle: Werken aan waarde voor aandeelhouders

Betrokken sparringpartner

De kracht van Stratfield is het stellen van de juiste vragen. Wij zijn kritisch en betrokken, zolang dat bijdraagt aan het creëren van extra toegevoegde aandeelhouderswaarde. Tot hoever onze betrokkenheid gaat? Bij Stratfield zijn we daar nuchter in; zolang we vermoeden dat er nog vragen beantwoord moeten worden.

Betrokken en kritisch zoals bedrijfsadviseurs Leendert en Richard
‘De beste oplossingen komen tot stand in een gelijkwaardige zakelijke relatie, die is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en interesse.’

Bent u enig aandeelhouder of groot aandeelhouder? Dan kunnen we ons voorstellen dat u van tijd tot tijd behoefte hebt aan een sparringpartner. Ligt u nog op koers? Zijn er meer en betere strategieën denkbaar? Stratfield fungeert dan graag als empathische en inspirerende sparringpartner.

Bent u medeaandeelhouder? En is er sprake van veranderende toekomstperspectieven met als gevolg sluimerende spanningen of zelfs conflicten met de andere aandeelhouders? Ook dan schuift Stratfield graag aan. Wijs geworden met de jaren weten we hoe we de angel uit een conflict kunnen halen, hoe we partijen weer aan tafel krijgen en vooral, hoe we daarna weer kunnen werken aan waarde.

Quote Stratfield "Betrokken, eigenzinnig, creatief"