Stratfield in Zwolle: Werken aan waarde voor aandeelhouders

Creatieve denker

Er is altijd een nóg betere betere oplossing. Die bedenk je alleen als je je buiten de gebaande paden durft te begeven en als je open staat voor nieuwe inzichten.

Stratfield hanteert een creatieve en soms onconventionele aanpak. We houden namelijk altijd alle opties open voor wat kan. Voor wat nog niet bedacht of geopperd is, maar wat wel bijdraagt aan de waarde voor u als aandeelhouder.

Leendert Stam en Richard Zwart, bedrijfsadviseurs Stratfield, werken aan waarde voor aandeelhouders

Bij Stratfield nemen we nooit genoegen met wat voor de hand ligt. We gaan altijd op zoek naar een oplossing die meer comfort, rendement of rust biedt. Daarbij helpt het dat wij als geen ander kunnen denken in scenario’s. En scenario’s zijn er altijd. Door die scenario’s één voor één met u door te nemen, komen we uiteindelijke tot die ene strategie die u past als een oude jas. Dan begrijpt u ook meteen waarom onze eerste actie zelden of nooit een waardebepaling van uw aandelenpakket is. Met onze aanpak valt en staat die waarde namelijk met de gekozen oplossing. Het hoeft geen betoog dat we altijd streven naar een hogere waarde.

‘Ik luister naar mijn gevoel en gebruik dat in gesprekken, waardoor deze onverwachte wendingen krijgen.’
Quote Stratfield "Werken aan waarde"