Stratfield in Zwolle: Werken aan waarde voor aandeelhouders
Stratfield in Zwolle: Werken aan waarde voor aandeelhouders

Insights

Stratfield’s succesverhaal: Verhelderende rolverdelingen

Bij Stratfield kregen we de kans om samen te werken met een ambitieuze onderneming die streefde naar groei en vernieuwing. Echter, hun interne structuur kende een complexiteit: De grens tussen aandeelhouders en werknemers was vervaagd, wat leidde tot onduidelijkheden in verantwoordelijkheden en beloningen.

Onze benadering was eenvoudig doch diepgaand: Het benadrukken van het essentiële onderscheid tussen aandeelhouders en werknemers. Terwijl aandeelhouders gerechtigd zijn tot een deel van de winst op basis van hun investering, verdienen werknemers beloning voor hun toewijding en inzet.

Dankzij deze duidelijke afbakening, geïnitieerd door Stratfield, kon de onderneming een rechtvaardige en transparante winst- en beloningsstructuur implementeren. Dit leidde tot een harmonieuze werkomgeving waarin elk individu duidelijk begreep wat zijn of haar rol en bijdrage is.

Leendert Stam en Richard Zwart, bedrijfsadviseurs Stratfield
Volledige potentieel bereiken door het bieden van helderheid en structuur

Bij Stratfield is het onze missie om bedrijven te helpen hun volledige potentieel te bereiken door het bieden van helderheid en structuur. Laat ons u begeleiden in uw zakelijke reis naar succes.

Quote Stratfield "Betrokken, eigenzinnig, creatief"