Stratfield in Zwolle: Werken aan waarde voor aandeelhouders
Leendert en Richard, bedrijfsadviseurs Stratfield Zwolle, lezen nieuws

Nieuws

Nieuws & Blogs

Alles wat voor u wetenswaardig of lezenswaardig is, of gewoon leuk
en interessant om te weten, dat leest u hier.

Onze nieuwste artikelen

Déze drie factoren bepalen de waarde van uw onderneming

29 september 2023

Als aandeelhouder doet u er goed aan eens als investeerder naar uw onderneming te kijken. Want wat bent ú waard? In deze blog leggen wij u uit hoe Stratfield de waarde van een onderneming bepaalt en ook hoe wij werken aan extra aandeelhouderswaarde. Oók als het verkopen van uw onderneming nog helemaal niet aan de orde is.

Lees meer
Drie niveaus van waardecreatie

Stratfield adviseert aandeelhouder MRC Klimaatbeheer bij overname door Zweedse Nordomatic

18 juli 2023

Na 25 jaar verkoopt Evert de Vries, eigenaar van MRC innovatief klimaatbeheer, zijn bedrijf aan Nordomatic. Een toonaangevend leverancier van automatiserings- en Building Management systemen. Voor Nordomatic is dit een belangrijke mijlpaal in hun groeistrategie. Voor Evert en zijn team een logische stap voor de bedrijfscontinuïteit. Stratfield adviseerde Evert bij deze overname.

Lees meer
Stratfield in Zwolle: Werken aan waarde voor aandeelhouders

Stratfield leidt aandelenoverdracht SnelStart in goede banen

29 december 2022

Het oorspronkelijke Texelse SnelStart is al meer dan 40 jaar ontwikkelaar en leverancier van slimme boekhoudpakketten voor ondernemers. Recent droeg de familie Ploeg, aandeelhouders van SnelStart, hun aandelen over aan de huidige directie. Stratfield leidde de overdracht in goede banen.

Lees meer
Stratfield in Zwolle: Werken aan waarde voor aandeelhouders

Stratfield begeleidt COIN International bij overname Sungard Availability Services België en Luxemburg

15 december 2022

Begin november nam het Nederlandse COIN International, marktleider voor fysieke kantoor-uitwijk, de Belgische en Luxemburgse activiteiten over van het internationaal opererende Sungard. Stratfield adviseerde en begeleidde COIN bij de complexe overname.

Lees meer
André van Ginkel & Danielle Manneke-Van Ginkel - Van Ginkel Groep - Rubriek Voor wat het waard is

Voor wat het waard is

1 december 2022

In onze rubriek ‘Voor wat het waard is’, geven wij een inkijkje in het denken, doen en laten van in onze ogen inspirerende en aansprekende aandeelhouders. Deze keer aan het woord: André van Ginkel & Danielle Manneke-Van Ginkel, DGA’s van de Van Ginkel Groep.

Lees meer
Wieger Wiegersma - Axxor - Rubriek Voor wat het waard is

Voor wat het waard is

1 november 2022

Wat houdt aandeelhouders bezig? Wat is voor hen goed aandeelhouderschap en wat streven zij na? En vooral ook, hoe werken zij aan waarde? In onze nieuwe rubriek ‘Voor wat het waard is’, geven wij een inkijkje in het denken, doen en laten van in onze ogen inspirerende en aansprekende aandeelhouders. Wij trappen onze nieuwe rubriek af met Wieger Wiegersma, CEO en grootaandeelhouder van het Zwolse Axxor.

Lees meer