Stratfield in Zwolle: Werken aan waarde voor aandeelhouders
Leendert en Richard, bedrijfsadviseurs Stratfield Zwolle, lezen nieuws

Nieuws

Nieuws & Blogs

Alles wat voor u wetenswaardig of lezenswaardig is, of gewoon leuk
en interessant om te weten, dat leest u hier.

Onze nieuwste artikelen

Stratfield in Zwolle: Werken aan waarde voor aandeelhouders

Stratfield leidt aandelenoverdracht SnelStart in goede banen

29 december 2022

Het oorspronkelijke Texelse SnelStart is al meer dan 40 jaar ontwikkelaar en leverancier van slimme boekhoudpakketten voor ondernemers. Recent droeg de familie Ploeg, aandeelhouders van SnelStart, hun aandelen over aan de huidige directie. Stratfield leidde de overdracht in goede banen.

Lees meer
Stratfield in Zwolle: Werken aan waarde voor aandeelhouders

Stratfield begeleidt COIN International bij overname Sungard Availability Services België en Luxemburg

15 december 2022

Begin november nam het Nederlandse COIN International, marktleider voor fysieke kantoor-uitwijk, de Belgische en Luxemburgse activiteiten over van het internationaal opererende Sungard. Stratfield adviseerde en begeleidde COIN bij de complexe overname.

Lees meer
André van Ginkel & Danielle Manneke-Van Ginkel - Van Ginkel Groep - Rubriek Voor wat het waard is

Voor wat het waard is

1 december 2022

In onze rubriek ‘Voor wat het waard is’, geven wij een inkijkje in het denken, doen en laten van in onze ogen inspirerende en aansprekende aandeelhouders. Deze keer aan het woord: André van Ginkel & Danielle Manneke-Van Ginkel, DGA’s van de Van Ginkel Groep.

Lees meer
Wieger Wiegersma - Axxor - Rubriek Voor wat het waard is

Voor wat het waard is

1 november 2022

Wat houdt aandeelhouders bezig? Wat is voor hen goed aandeelhouderschap en wat streven zij na? En vooral ook, hoe werken zij aan waarde? In onze nieuwe rubriek ‘Voor wat het waard is’, geven wij een inkijkje in het denken, doen en laten van in onze ogen inspirerende en aansprekende aandeelhouders. Wij trappen onze nieuwe rubriek af met Wieger Wiegersma, CEO en grootaandeelhouder van het Zwolse Axxor.

Lees meer
Van winst naar waarde

Van winst naar waarde

6 oktober 2022

Op dinsdagmiddag 4 oktober togen tal van geïnteresseerde DGA’s naar schouwburg Odeon in Zwolle om de interactieve sessie ‘Van winst naar waarde’ bij te wonen. Deze sessie werd georganiseerd door het eveneens Zwolse Stratfield. Gastsprekers waren Henk-Jan Lip van Leadax en Jeroen Heine van VP Capital.

Lees meer
Stratfield in Zwolle: Werken aan waarde voor aandeelhouders

Stratfield adviseert aandeelhouders FleetGo bij overname door Main Capital Partners

20 september 2022

Het in Hattem gevestigde FleetGo is recent opgegaan in de FleetGo Group. Daarvoor nam software-investeerder Main Capital Partners een meerderheidsbelang belang in het hoogwaardige telematicabedrijf. Om tot de FleetGo Group te komen, nam Main eveneens het Duitse Wanko over. Stratfield adviseerde de aandeelhouders van FleetGo bij de overname.

Lees meer