Stratfield in Zwolle: Werken aan waarde voor aandeelhouders
Referenties Stratfield

Referenties

Onze referenties

Iedere klant, en bijbehorende vraag, is bij Stratfield uniek. En staat dan ook centraal. Dat wil niet zeggen dat wij altijd leveren wat zij in eerste instantie vragen. Integendeel. Onze insteek is altijd om hen extra toegevoegde waarde te bieden die hen rust, ruimte en comfort geeft. Hoe onze klanten én ons netwerk de samenwerking met Stratfield beleven? Dat vertellen zij u graag zelf.

 

Quote Stratfield "Werken aan waarde voor aandeelhouders"
Leendert Stam en Richard Zwart, bedrijfsadviseurs Stratfield
Ik ken ze, en ik vertrouw ze. En ze hebben verstand van de business. Het sterke van hun model is dat je rechtstreeks zakendoet met de partners/eigenaren, je bouwt met hen een band op en je weet dat ze bij je blijven.

Henk-Jan van der Veer

Financieel Directeur Van Gelder Group (Nijkerk)

Een nieuw uitzicht voor Leendert en Richard
Bij Stratfield kreeg ik een pragmatisch en persoonlijk traject. Zij hielpen mij om eerst te doorgronden wat er echt speelt, om dit vervolgens in een structuur en harde cijfers te gieten.

Arnold Bouman

Directeur-Eigenaar STORM in Recruitment (Zwolle)

Corporate finance adviseurs Leendert en Richard werken aan waarde
Het heeft mij altijd verbaasd dat ze bij me gebleven zijn. Er waren diverse momenten waarop we niet wisten of we eruit gingen komen. Dan is het cruciaal dat je het aan iemand kunt overlaten die je ook volledig kunt vertrouwen.

Peter Overbeek

Directeur-Eigenaar Eshuis (Dalfsen)

Corporate finance adviseurs Leendert en Richard werken aan waarde
Ik vind het persoonlijke heel prettig, om rechtstreeks met de mensen te maken te hebben waar de kennis zit. Ze verdiepen zich echt in de problematiek.

Dick Stoppelenburg

Directeur-Eigenaar el-Tec Elektrotechnologie (Hattem)

Leendert Stam en Richard Zwart, bedrijfsadviseurs Stratfield
De mannen van Stratfield zaten als een co-piloot naast mij in het overname-traject, waarbij hun aanpak en creatieve oplossing voor mij het verschil hebben gemaakt.

Jeroen van Iperen

Directeur & Partner COIN (Schiphol-Rijk)

Expertise bedrijfsadviseurs Richard en Leendert
Stratfield is een nuchtere M&A partij: geen snelle jongens, maar betrokken en eerlijk met alle kennis en kunde om een bedrijf te kopen of verkopen.

Hidde van der Wal

Associate & Adviseur IJsselvliet Strategie & Realisatie (Zwolle)

Corporate finance adviseurs Leendert en Richard werken aan waarde
Stratfield is onafhankelijk en niet gebonden aan een accountantskantoor. In combinatie met hun expertise en eigenzinnige aanpak maakt hen dit een unieke partij waarmee wij graag samenwerken.

Ronald Bazuin

Country Manager Bank Brokers Netherlands & Belgium (Maarsen)

Corporate finance adviseurs Leendert en Richard werken aan waarde
Stratfield heeft een andere benadering, niet alleen maar deal georiënteerd, maar ook breder: ze pellen af en dagen je uit om te bekijken wat je echt wil en wat je echt nodig hebt.

Harke Plas

Advocaat/Partner bij De advocaten van Van Riet (Utrecht)

Leendert Stam en Richard Zwart, bedrijfsadviseurs Stratfield
De belangrijke toegevoegde waarde van Stratfield is dat zij de techniek een gevoel geven. Het vraagstuk echt begrijpen is leidend. Dat hoeft niet soft te zijn, dat mag ook schuren. Zij durven door te vragen, hebben aandacht voor de relatie. Familiebedrijven passen daarbij.

Guus Janse

Adviseur Familiebedrijven LeoZn (Zwolle)

Quote bij Referenties "Ongewoon goed resultaat"

Logo Seeders op website Stratfield corporate finance Logo MDI Logistics op website Stratfield corporate finance Logo Van Ginkel-groep op website Stratfield corporate finance Logo TransArt op website Stratfield corporate finance Logo SIS Automatisering op website Stratfield corporate finance Logo Legro op website Stratfield corporate finance Logo Coin op website Stratfield corporate finance Logo B&C op website Stratfield corporate finance Logo Alukan bv op website Stratfield corporate finance Logo Wadinko op website Stratfield corporate finance Logo Visser Nederland op website Stratfield corporate finance Logo Van Gelder op website Stratfield corporate finance Logo Storm in Recruitment op website Stratfield corporate finance Logo Rollecate op website Stratfield corporate finance Logo SnelStart op website Stratfield corporate finance Logo Eshuis op website Stratfield corporate finance Logo Axxor op website Stratfield corporate finance Logo El-Tec op website Stratfield corporate finance Logo Allinq op website Stratfield corporate finance Logo Nooter op website Stratfield corporate finance
Referenties Stratfield Corporate finance

Benieuwd wat Stratfield voor u kan betekenen?

Contact